kontakt@oslovarelager.no 401 03 600 Østensjøveien 9 0661 Oslo
Ring 40 10 36 00 for rask assistanse.

Vilkår og betingelser

Kjøpsbetingelser

Våre kjøpsbetingelser beskriver forhold du som kunde skal være oppmerksom på ved kjøp av varer levert av Oslo Varelager (Juridisk navn: Bsb As). Betingelsene er utarbeidet iht. Lov om forbrukerkjøp av 2002-06-21 nr. 34, og regulerer handel mot privatkunder. Våre betingelser har til hensikt å gjøre deg bevisst på vesentlige forhold ved kjøp fra oss gjennom vår netthandel. Disse gjelder for alt salg fra Oslo Varelager, så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

Bestilling

Bestilling kan gjøres via vår handlekurv i nettbutikken eller pr. epost, telefon eller mail.

Priser

Alle priser i nettbutikken er i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift/ mva.

Kategorien parkett, laminat, klikkvinyl og korkgulv er oppgitt i kvadratmeterpris. Kategorien gulvunderlag, tilbehør og lister er oppgitt i enhetspriser hvis ikke annet er skrevet på produkt siden. Hvis kunden ønsker levering til en angitt adresse, vil det komme fraktkostnader i tillegg.

Betaling

Betaling skjer via Bambora som er en sikker betalingsløsning. Beløpet trekkes når vi sender ut varen. Du kan også velge faktura mot et fakturagebyr 49,- og vi gjør da oppmerksom på at innbetalt beløp skal være på vår konto før varer leveres fra oss.

Leveringstid

Produkter som er lagervare har normalt leveringstid fra 0-14 dager og i resten av Norge fra 3-14 dager. Bestillingsvare og restordre har normalt leveringstid på 2-6 uker. Det kan være tilfeller hvor produsent er utsolgt for produktet over lengre tid og du vil da bli kontaktet av oss for at vi eventuelt finner alternative vare, eller du kan heve kjøpet.

Ved ønske om utsatt levering kan vi tilby dette for kr. 400,- og maks i 3 uker. Dette forutsetter at varer er 100 % betalt.

Frakt

Pris på frakt av gulv/gulvunderlag/lister kun 1599,- i hele Norge.

Pris på frakt av spilepanel ta kontakt.

Pris på frakt av tapet kr 199,-

Hent i butikk

Pris kr. 0,-. Vi gir beskjed når varen er i butikk (fra 0-10 dager), og klar til henting. Må hentes etter en avtalt dato, og ved senere henting vil det bli fakturert kr. 1499,- i behandlingsgebyr.  Hver påbegynt uke faktureres yttligere 1499,- i maks 2 uker før vi sender varen tilbake til leverandør.

Levering

Du vil bli kontaktet når varen har kommet til oss og står klar for levering til den leveringsadresse som er oppgitt ved bestilling. Normalt sett skjer levering mellom kl. 09.00 og 19.00. Du vil bli kontakten 30-60 min før vi kommer til din adresse for levering. Du er ansvarlig for å være tilgjengelig og klar for å ta imot varene til avtalt tid, hvis transporten må snu og levere en annen dag påløper nytt fraktbeløp pr. faktura.

Varene leveres så nærme døren fraktbilen kommer og transportør bærer ikke varer inn i bygget/leilighet/garasje etc.

Oslo Varelager står ikke under noen omstendighet økonomisk ansvarlig for forhold eller konsekvenser, som skyldes forsinkelser, men gjør i tilfeller hvor levering blir forsinket vårt ytterste for å holde deg informert.

Oslo Varelager forbeholder seg retten til at leveringstid/dag endres uten nærmere varsel.

Ved levering er det viktig at du/den som tar imot varene kontrollerer at disse ikke er skadet. Hvis det skulle være skade MÅ dette angis på fraktbrevet. Viktig at du som kunde ta ansvar for dette og er eneste mulighet for å få erstattet skadet gods.

HUSK også å telle antall varer du signerer for. Det vil være for sent å melde inn avvik i etterkant og når du signerer levering godtar du at antall kolli stemmer og at varens tilstand er OK hvis ikke annet noteres på fraktbrevet.

Avvik på bilder

Flere av våre produkter, som f.eks parkett, kan ha avvik mellom bilder og faktisk vare. Det er derfor viktig å også se produktspesifikasjoner hvor blant annet sortering beskrives. I beskrivelsen av sortering vil du finne bla. kviststørrelser, sprekker og fargeforskjeller.

Vær også oppmerksom på at fargegjengivelse på skjerm kan avvike for hvordan produktet virkelig ser ut. Det vil også kunne forekomme parkettpakker som inneholder delte bord. Dette er iht. internasjonal standarder/normer, utgjør sjeldent mye og er til liten ulempe.

Produktkontroll

Ved installasjon er det viktig at du eller den som installerer produktet kontroller dette for synlige feil. Vi dekker ikke de merkostnadene du eventuelt måtte ha for å demontere og installere produkter på nytt hvis dette skyldes feil som var synlige ved installasjon. Det er ingen reklamasjonsrett på produkt med feil som er montert.

Angrerett

Oslo Varelager har 14 dagers angrerett for handel i nettbutikken. For å benytte deg av angreretten er det viktig at du gir beskjed til oss innen 14 dager fra da du mottok varen.

Returfrakt betales av kunden. Merk at angreretten gjelder kun for forbruker og ikke bedriftskunder.

Varen må leveres tilbake i original uåpnet emballasje.

Garanti

Oslo Varelager selger kun varer fra kjente merkevarer og vi henviser til produsentens garantivilkår. For øvrig henviser vi til Lov om forbrukerkjøp.

Retur

Har du som kunde kjøpt inntil 5% mer enn du virkelig hadde behov for tilbyr Oslo Varelager å ta overskytende gulvpakker i retur ved avtale. Alt av retur må avtales med Oslo Varelager på forhånd, retur av varer uten avtale gir ingen rett til kreditering. Returretten gjelder i 14 dager fra kjøpsdato og gjelder kun hele kartonger. Kartongene må ikke ha skadet eller tilsmusset emballasje og alle returer må avtales på forhånd med Oslo Varelager. Pakker med gulv må emballeres og returneres på en forsvarlig måte, slik at skade ikke oppstår. Ved returleveringer til oss hvor varene har ytre skader, vil dette kunne medføre at du ikke får disse kreditert av oss. Ingen retur på listverk, tapet eller varmefolie.

Partivarer, tilbudsvarer, utgåtte varer eller bestillingsvarer tas ikke i retur og ved retur blir det trukket 20 % i returomkostninger. Eventuell returfrakt dekkes av kjøper.